Kalibratie & Service

De meeste weersensoren hebben regelmatig kalibratie en onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Wittich & Visser biedt kalibratieapparatuur voor iedere voeler. We kunnen ook uw voelers voor u kalibreren. We hebben een reminderservice om u te helpen herinneren dat uw instrumenten aan kalibratie en onderhoud toe zijn.

Kalibratie, onderhoud & reparatie
Wittich & Visser is zeer goed uitgerust voor kalibratie, onderhoud en reparatie van meet- en regelinstrumenten. Alle kalibraties door Wittich & Visser zijn traceerbaar naar nationale en internationale standaarden. Voor drukinstrumenten kunnen wij ook een RvA certificaat leveren. Wittich & Visser beschikt over eigen meetkamers en de faciliteiten die nodig zijn om kalibraties uit te voeren. We hebben een reminderservice om u te helpen herinneren dat uw instrumenten aan kalibratie en onderhoud toe zijn.

Kalibratie-instrumenten

Het kan in uw voordeel zijn om uw eigen instrumenten te kalibreren. Wittich & Visser kan u helpen uw eigen kalibratiefaciliteiten op te zetten. Wij leveren diverse uitstekende kalibratieinstrumenten: